Cor Jove Illes Balears

Abraçar el FUTUR del cant coral a les Illes Balears des d’una perspectiva professional per assolir un cor que doni resposta al repertori més important, sobre tot, d’autors de les illes i donant al públic una experiència única.

Un cor jove que dinamitzi la VIDA coral i doni un impuls amb noves formes d’acostar-se al món coral des de una vessant lúdica, pedagògica i artistica.

Amb la VISIÓ d’ampliar el panorama coral de les illes, de posar en valor el treball dels directors i directores que s’estan formant, de crear un itinerari que desemboqui en la creació del primer cor professional situat a Balears.

Amb la MISSIÓ de compartir música coral per a nodrir el nostre hàbitat musical amb un nou concepte de cor.

Un COMPROMÍS social, vertebrador i inclusiu que obri les portes a un nou temps de pensar la música. La nostra benvolguda música coral.

T’esperam!

Benvinguda. Benvingut.

Un cor no es dirigeix. Un cor es construeix. A través del programa d’OCUPABILITAT, els joves directors i directores podran treballar amb el cor.

Un programa de directors i directores ASSISTENTS que convisquin amb la realitat del treball coral.

El cor jove tindrà, al seu torn, una xarxa de cors infantils associada perquè la CONTINUÏTAT del treball enfocat cap al futur coral de les illes sigui solidificat des de la base.

Si encara tens dubtes és que encara no ens coneixes.

Vine!

un cor es construeix amb l’alè de la bellesa

cor jove xarxa infantil eufòria ensemble
Illes Balears