Eufòria Ensemble Mallorca

[əwfɔ́ɾiə] eufòria: sensació de benestar i alegria

Eufòria Ensemble és un cor de cambra creat a 2022 i integrat per cantaires professionals de Mallorca. Un cor on la música adquereix una nova definició sonora i amb un repertori alternatiu al comú, basant l’experiència musical en una experiència vital. Eufòria ensemble te una plantilla coral de 12 membres que pot interactuar amb altres instruments i/o ampliar la seua composició.
La seva estrena serà a la tardar de 2022.

OBJECTIUS

Repertori

peces inèdites
bellesa sonora
compromís amb el públic

Formació

equipo creatiu
associat al Cor Jove de les Illes Balears
associat a la Xarxa de Cors Infantils de les Illes Balears

Expericència

professionalitat
nou concepte de concerts
segell de qualitat

Ocupabilitat

sortida professional
oportunitat per directors i directores
visibilització dels compositors i compositores balears

Juan F. Ballesteros

És director de cor i orquestra. Pianista, compositor i productor musical. Creador de projectes formatius i artístics. Ha estat director assistent a S:t Jacobs Kammarkör d’Estocolm i convidat a la JONDE (Jove Orquestra Nacional d’Espanya).

Creador del I postgrau de Direcció Coral a la Universitat de les Illes Balears (UIB) i director dels postgrausen direcció de Cor, Orquestra i Banda a Florida Universitària (adscrita a la Universitat de València i Universitat Politècnica de València).

Director titular de la banda professional La Simfònica de Llevant, de New Experience Orchestra (NEO) i del cor La voix de l’âme. Format a València, Varese i Estocolm. Resideix a Eivissa amb la seua família.

CONEIX-NOS

1 + 1 = ?