Xarxa Cors Infantils Illes Balears

L’objectiu no és crear artistes sinó afavorir la capacitat crítica i fomentar consumidors d’art i de cultura.

Un xarxa de cors infantils a l’abast de totes les capes de la societat. Un cor infantil on nens i nenes puguin desenvolupar les seves capacitats sensitives i comunicatives a través del cant coral. Una oportunitat per a compartir a través de la bellesa del so.

Formar en la sensibilitat ens garanteix un món millor. La música, considerada per molts com un simple ornament de les nostres celebracions socials, comporta beneficis en termes de salut personal I col·lectiva. Cognitivament, activa i reforça les connexions neuronals. Àrees del cervell s’activen substancialment amb el concurs de la música. Unes altres, fins i tot, només s’activen en cantar. Per tant, cantar suposa un ítem de salut.

Des del punt de vista creatiu, les persones som molt més propenses a la construcció i idees sòlides, l’elaboració del pensament lateral i a una major receptivitat cap als criteris que ens conformen com a éssers socials.

Els principals beneficis per a la infància que potencia el fet de cantar són:

  • Pertinença al grup
  • Autoestima, reconeixement i felicitat
  • Aprenentatge col·laboratiu
  • Aprendre a escoltar
  • Entreteniment
  • Enfortiment de la memòria

Benvingut, benvinguda a la Xarxa de Cors Infantils de les Illes Balears

El curs d’activitat de la Xarxa de Cors Infantils de les Illes Balears coincideix amb el calendari escolar.

Una vegada a la setmana, durant una hora, els nens i nenes compartiran l’experiència de cantar i de col·laborar en un projecte comú.

La Xarxa de Cors Infantils de les Illes Balears pertany al Cor Jove de les Illes Balears, inscrit en el registre d’associacions de la nostra comunitat.

SEUS

Inca

Eivissa

Capdepera

Llucmajor

DIRECTORS I DIRECTORES

Cristina Llabrés Gonzàlez és diplomada en Magisteri Musical i graduada en Pedagogia del Llenguatge Musical pel Conservatori Superior de Mú sica de les Illes Balears. Compta amb el Títol Professional de Cant i amb un màster d’Investigació Musical. Com a cantaire, ha estat soprano de la Coral Universitat de les Illes Balears i del Cor de Dones de la UIB, a més d’integrant del conjunt vocal a cappella O’Veus, amb qui ha enregistrat un cd. Com a directora, està especialitzada en el cant coral a veus blanques i s’ha format en direcció i pedagogia coral infantil amb mestres com Joan Company, Jaume Sala, Gemma Tatay, Basilio Astúlez, Elisenda Carraso, Paola Anselmi, Josep Vila, Juan F. Ballesteros i Gary Graden entre d’altres. Actualment treballa en la seva tesi sobre el cant coral infantil a Mallorca. És autora i intèrpret de l’espectacle infantil La Bruixa Ma-Maduixa, amb qui ha realitzat concerts a Mallorca i a diferents indrets de la península. En possessió del Títol d’Especialista Universitari en Direcció de Cor per la UIB.

Cristina Llabrés

Cristina Llabrés

coordinadora
Lucía Herranz, directora seu Eivissa

Nascuda a Eivissa, llicenciada en Filologia Hispànica, Teoria de la Literatura, Musicologia. A més de llicenciada en Cant pel Conservatori Supeior del Liceu de Barcelona.

Ha assistit a diferents masterclasses com les impartides pel Jordi Domènech, o pel professor de la Universitat de Basilea, Nicolau de Figuereido, entre altres.

També ha rebut classes de la soprano Carina Mora, Xerarch Alonso, Dolors Cortès, de la mezzo Iolanda Riera i del tenor Achim Schültz.

Directora de diferents cors juvenil i infantils, actualment és professora al colegi La Consolación d’Eivissa.

Agustina Miquel Amer, músic i professora, inquera de naixement, va iniciar els seus estudis musicals als 7 anys i començà els seus estudis de piano a l’escola de Música Antoni Torrandell d’Inca i acabà amb el Grau Superior de Pedagogia Musical en el Conservatori Superior de les Illes Balears. Ha continuat la seva formació en l’àmbit de la cultura amb el Màster de Gestió cultural.

Com a directora coral, ha realitzat el curs de direcció coral amb la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC) i ha dirigit nombroses corals infantils i adultes. Actualment és directora coral del projecte “Ressonàncies de Talent” del CEIP Son Canals.

Com a docent és professora de llenguatge musical en el Conservatori de Felanitx i en el Conservatori d’Inca i professora associada en el departament de Pedagogia del Conservatori Superior de les Illes Balears durant els darrers quatre anys.

Agustina Miquel, directora seu Inca
Marc Forteza, director seu Capdepera

És pedagog. La seva vida musical començà als sis anys quan descobrí el saxòfon a l’escola de música de Capdepera (lloc de naixement). Després de molts anys relacionats amb l’instrument i la música, als 16 anys entrà al Conservatori Professional de les Illes Balears al cinquè curs, en l’especialitat de saxòfon. Una vegada finalitzat el grau professional, entrà al Conservatori Superior de les Illes Balears en l’especialitat de Pedagogía, per dedicar-se a la docència musical. Fins l’actualitat ha seguit formant-se en camps com la interpretació, la direcció coral i de bandes i la pedagogía musical.

A l’actualitat, treballa en escoles de música com a professor de llenguatge musical, piano, saxòfon, cant i harmonia a les escoles de Capdepera i Santa Maria.

Finalment, cal mencionar la seva tasca com a director de la Coral Amics de la Música de Llucmajor, càrrec que desenvolupa desde 2018 fins l’actualitat; i com a director de la Banda de Música de Capdepera, on agafà la batuta l’any 2021. En possessió del Títol d’Especialista Universitari en Direcció de Cor per la UIB.

VALOR

  • valor mensual
    27€
    pagament avançat trimestral (retornable, si escau)
  • descompte per pagament anual
    10%
    valor 10 mesos amb descompte, 243€
  • descompte per 1 germà o germana
    10%
    descompte aplicat al germà o germana

contacta’ns

8 + 0 = ?