FORMACIÓ PRO

De la mà dels professors i professores més rellevants i especialitzats en tècnica, conducta i desenvolupament coral, us oferim una formació basada en l’excel·lència abordant tots els aspectes del cant coral.

Treballaràs el repertori antic, clàssic i contemporani. A més, rebràs classes de cant aplicat al cor, vocal jazz i viuràs l’experiència de compartir els valors que només el cor ofereix, allunyat de tota pràctica competitiva.

I, sobretot, fomentarem l’ocupabilitat perquè Balears tingui d’una vegada per sempre un cor professional. Vols ser pioner o pionera amb el nostre equip?

El nostre principal objectiu és incrementar les possibilitats d’ocupabilitat en el sector coral. Ampliar l’oferta i treure al cor de l’etiqueta de germà petit de la música.

Abandonem els complexos, les pors i visquem el cor no sols per la passió sinó com una opció clara i real de formar part del primer cor professional en el futur pròxim.

El món amateur és meravellós. Formar part del teixit coral és fantàstic però podem fer un pas més. Submergir-nos en l’excel·lència interpretativa, no quedar-nos a les portes, no conformar-nos amb el que arriba a sonar bé sinó anar més enllà, molt més allà.

Per això, posem a les teves mans les eines per a aconseguir-ho. El nostre equip basa el seu bagatge no sols en la formació i en l’estudi profund sinó en l’experiència internacional aportant una visió molt més àmplia, molt més novedosa, molt més útil perquè el fet coral en el sud d’Europa doni un salt qualitatiu.

Balears ho mereix. Tu, també.